Tulipánhagyma

Színeik és illatuk együtt szólnak a szépségről és az élet örömeiről, ezzel hozva varázslatos pillanatokat otthonodba vagy ajándékokba csomagolva.

Kertünk egyedi hangulata

A tulipánok mesés világát öleli át, ahol a virágok színpompája és varázslatos atmoszférája együttesen teremtenek egy felejthetetlen élményt.

Az otthonod ékköve

Egyedi szépségükkel és gyönyörű színeikkel örömöt és kellemes hangulatot varázsolnak.

Lélektől lélekig

Minden részlet a maradandó élményt és boldogságot szolgálja, annak érdekébe, hogy a mindennapok különlegessé és emlékezetessé váljanak számodra.

Hagyomány

Szokás szerint OKTOBER 17.-től

Szeretettel várunk a hagyományainkhoz hűen megrendezésre kerülő, hangulatos tulipánhagyma vásárunkon, ahol kiváló minőségű tulipánhagymák széles palettája vár rád.

Fedezd fel a tavasz varázsát és teremts harmóniát otthonodban ezen eseményünk segítségével, és inspirálódj a tavaszi virágok sokszínű világában.

Tolna vármegye szívében

 

Holland tulipánhagyma vásár

A holland tulipánhagyma vásár egy élénk és színes esemény, ahol minőségi hagymákat találhatsz, hogy saját kertedet varázslatos virágokkal díszíthesd. Különleges élmény, ahol a tavaszra való készülődés és a virágok iránti szeretet összeköti az embereket.

Tulipánhagyma vásár

Legyél részese a tavasz varázsának, jelentkezz tulipánhagyma vásárunkra, és teremtsd meg egyedi kerted színpompás szépségét!

Tippek és trükkök a hagymákkal kapcsolatban

Különleges Holland tulipányhagymák

Kemencés pizza házi készítésű bucival

Egyedi kedvezmények csak a feliratkozóknak

Tulipánhagyma vásár

Adatvédelmi nyilatkozat