Virágokkal mesélünk

Színeik és illatuk együtt szólnak a szépségről és az élet örömeiről, ezzel hozva varázslatos pillanatokat otthonodba vagy ajándékokba csomagolva. Tegyél emlékezetes pillanatokat virágaink segítségével.

Kertünk egyedi hangulata

A tulipánok mesés világát öleli át, ahol a virágok színpompája és varázslatos atmoszféra együttesen teremtenek egy felejthetetlen élményt.

Különleges ritka virágfajták

Egyedi szépségükkel és gyönyörű színeikkel örömöt és kellemes hangulatot varázsolnak bármely eseményhez vagy otthoni környezethez.

Élményközpontúság

Minden részlet a maradandó élményt és boldogságot szolgálja, annak érdekébe, hogy a mindennapok különlegessé és emlékezetessé váljanak számodra.

A mi történetünk

Virágot a virágnak

2020-ban csatlakoztunk a TulipGarden közösségéhez, mert hiszünk abban, hogy a tulipánkertünk nemcsak szemet gyönyörködtet, hanem összeköti az embereket a természettel. Imádjuk a tulipánokat, és küldetésünknek érezzük, hogy megoszthassuk ezt az szeretetet másokkal is.

Itt mindenki megtalálhatja a tulipánok sokszínű világában való örömét és inspirációját. Az természetbarát kertünk olyan hely, ahol a virágok nemcsak szépséget sugároznak, hanem a lelkünket is megérintik a külömböző megjelenésükkel.

Büszkén mondhatjuk, hogy tulipánkertünk által nemcsak virágokat, hanem egy közösséget is építünk.

Tolna vármegye szívében

 

Nyílnak a völgyben a kerti virágok

 Egy varázslatos helyre invitálunk, ahol a virágok színes kavalkádjában a természet harmóniáját élheted át. Fedezd fel a virágok szépségét, amint kibontakoznak a Decsihegyen, és hozzd létre általunk az egyedi kerted. A természet szépségének és a kerti virágok varázsának összhangjában élvezd a nyugalmat és az inspirációt.

Tulipánfajták

Különleges tulipánjaink

Számtalan különleges tulipánfajtánk között olyanok is találhatók, amelyek igazán különlegesek és egyedik. Ezek a virágok mindegyike egy-egy kis történetet mesélnek el, ezáltal a tavaszi időszakot még színesebbé és személyesebbé teszik majd.

Lambada tulipán

Gyengéd pirosas-nagyarcssárgás színével mint egy tollpihe fedi fel szirmait.

Jumbo pink tulipán

Lenyűgöző méretével és élénk rózsaszín árnyalatával elvarázsol.

Armani tulipán

Kifinomultságával és bordós-fehéres eleganciájával emelkedik ki a kertből.

Francy frils tulipán

Elegáns fodros szirmokkal díszített, ezzel fokozva lenyűgöző szépségét.

Gravota tulipán

Különleges szépségű tulipán, mely varázslatos mélységével meghódítja a tekinteteket.

Rólunk mondták

Egyik kedves vendégünk csinálta

Több tulipánválaszték

A jóból sohasem elég

További különleges tulipánfajtákkal találkozhatsz kertünkben, hogy még színesebben és változatosabban ünnepelhesd a tavaszt otthonodban. Fedezd fel az új virágok szépségét, és teremtsd meg a saját otthonod stílusát!

Sunny princes

Golden aleddom

Dinasty

Crystal

Desing impression

SZOLGÁLTATÁSOK

Lélektől lélekig

Szolgáltatásaink az egyedi tulipánokon túlmutatnak, lélektől lélekig szólva a virágokon keresztül. Engedd, hogy különleges szolgáltatásaink egy személyes és érzelmekkel teli élményt varázsoljanak minden tulipánt kedvelő szívbe.

Esküvői csokrok

Esküvői csokraink egyedi rózsákkal és tulipánokkal készülnek, hogy a nagy napotokat varázslatossá és emlékezetessé tegyük.

Szezonális virágok

Szezonális virágainkkal az évszakok szépségét hangsúlyozva, egyedi és friss kompozíciókkal varázsolva minden pillanatot.

Egyedi ajándékok

Szívhez szóló pillanatokat teremtünk, hiszen mindegyik különleges alkotásunk a szeretet és figyelem kifejezését mutatja.

"Tulipánok tündöklése a kertekben, a színek kavalkádjában rejti el a természet csodáját."

A kertünkben a tulipánok tündöklése valóságos színek művészi kavalkádja, mintha a természet saját varázslatát öntené ránk. Olyan eleganciával és harmóniával bontakoznak ki, hogy szinte megáll az idő. Fedezd fel ezt a virágokkal teli paradicsomot, ahol a színek és formák találkozása lélegzetelállító élményt nyújt.

Unyi Mária

Tulipán imádók #FIGYELEM!

Csatlakozz azok táborába, akiket megajándékozunk exklúzív nyereményjátékokkal, tippekel a tulipánok gondozásával kapcsolatban és kedvezményekkel! Emellett elsőként értesülhetsz eseményeinkről is.

Elsőként értesülhetsz az aktuális eseményeinkről

Tippek és tanácsok a tulipánok gondozásához

Nyereményjátékok kizárólag csoporttagoknak

Exkluzív akciók és kedvezmények