A mi történetünk

Virágot a virágnak

Szeretettel köszöntünk benneteket a Tulipánkertben, ahol nem csupán virágokkal, hanem szeretettel és álmokkal is gazdagítjuk az életet. Családi vállalkozásunkban minden szál tulipán a szeretet és elkötelezettség szimbóluma, amelyet generációkon át örököltünk és ápolunk.

Az apai örökségből fakadóan gyermekkorunk óta a természet szépségeivel, különösen a tulipánokkal való foglalkozás és gondoskodás volt az életünk központjában. A vállalkozás alapja a családi összetartozás és a közös álmok megvalósítása, amelyek mindig a szívünkhöz közel álltak.

A Tulipánkert nem csupán egy virágos paradicsom, hanem egy hely, ahol a család minden tagja összefog, hogy a természet harmóniáját és a szeretet erejét közvetítsük a világ felé. Minden egyes virágunk tükrözi az álmok és remények szépségét, amelyek a szívünkben élnek és a kezünk munkájából kinövik magukat.

A kertünkben mindenki otthonra találhat, ahol az édesanya gondoskodó keze érezhető a virágok növekedésében, az apa bölcs tanácsai irányítják a gondozást, és a gyerekek játékos lelkületével varázslatos pillanatokat teremtenek. Örömmel és büszkeséggel tölt el minket, hogy ezt a családi hagyományt és életfilozófiát megoszthatjuk veletek, és együtt élhetjük át a természet szépségét és a szeretet erejét a Tulipánkertben.

Köszönjük, hogy velünk tartotok ezen az utazáson, és hozzájárultok ahhoz, hogy álmaink valóra váljanak.

Szeretettel: [Tulipánkert Család] <3

TulipGarden

TulipGarde Decs

Magyarorsztágon több helyes is megtalálható a TulipGarden. Minket Tolnamegye Szekszárd mellet a Szálkai elágazó után találtok. A Decsihegyen, várunk mindenkit szeretettel

TulipGarden Decsihegy

SZOLGÁLTATÁSOK

Lélektől lélekig

Szolgáltatásaink az egyedi tulipánokon túlmutatnak, lélektől lélekig szólva a virágokon keresztül. Engedd, hogy különleges szolgáltatásaink egy személyes és érzelmekkel teli élményt varázsoljanak minden tulipánt kedvelő szívbe.

Esküvői csokrok

Esküvői csokraink egyedi rózsákkal és tulipánokkal készülnek, hogy a nagy napotokat varázslatossá és emlékezetessé tegyük.

Szezonális virágok

Szezonális virágainkkal az évszakok szépségét hangsúlyozva, egyedi és friss kompozíciókkal varázsolva minden pillanatot.

Egyedi ajándékok

Szívhez szóló pillanatokat teremtünk, hiszen mindegyik különleges alkotásunk a szeretet és figyelem kifejezését mutatja.

"Tulipánok tündöklése a kertekben, a színek kavalkádjában rejti el a természet csodáját."

A kertünkben a tulipánok tündöklése valóságos színek művészi kavalkádja, mintha a természet saját varázslatát öntené ránk. Olyan eleganciával és harmóniával bontakoznak ki, hogy szinte megáll az idő. Fedezd fel ezt a virágokkal teli paradicsomot, ahol a színek és formák találkozása lélegzetelállító élményt nyújt.

Unyi Mária

Tulipán imádók #FIGYELEM!

Csatlakozz azok táborába, akiket megajándékozunk exklúzív nyereményjátékokkal, tippekel a tulipánok gondozásával kapcsolatban és kedvezményekkel! Emellett elsőként értesülhetsz eseményeinkről is.

Elsőként értesülhetsz az aktuális eseményeinkről

Tippek és tanácsok a tulipánok gondozásához

Nyereményjátékok kizárólag csoporttagoknak

Exkluzív akciók és kedvezmények