Pizza nap | Decsi hegyen

Decsi Hegyi Élménybirtok 7144. Decs Szőlőhegy HRSZ 1628/9, Decs Szőlőhegy, Tolna, Magyarország

Mire számíthatsz a pizza napon?Kemencés pizza fajták- házi paradicsom szósz- mozzarela sajt- friss oregánó- házi paradicsom szósz- mozzarela sajt- házi kolbász- friss oregánó- házi paradicsom szósz- mozzarela sajt- házi sonka- friss oregánó- házi paradicsom szósz- mozzarela sajt- házi sonka- házi kolbász- marinál erőspaprika- lilahagymaFeltétekItalokEgyéb információ a rendezvényrőlNevezési feltételek:- Gyere el és érezd jól magad + iratkozz fel személyesen a nyereményjátékra. A fődíjunk egy 2 fős belépő a következő Pizza worshopunkra.Gyere és kapcsolódj ki az egész családdal egy csodálatos környezetben! Jelentkezz most, és légy részese ennek a különleges élménynek!Rednezvény belépő ára1500 Ft/főRegisztráció*A regisztrációval elfogadja a fizetési kötelezettséget!„Egy fantasztikus napot töltöttem el a Decsihegyi Élménybirtokon! Megtanultam sok új befőzési technikát, és az ebéd is isteni volt. Mindenkinek ajánlom!”„Nagyon tetszett, hogy Marcsi lépésről lépésre bemutata a befőzés folyamatát, és mindenki maga is kipróbálhatta. Az ebéd és a házi szörpök isteni finomak voltak. Köszönöm a szervezést, biztosan visszajövök!”„Kiváló program, gyönyörű környezetben! A Decsihegyi Élménybirtok varázslatos helyszín volt a befőzéshez. Nagyon sok hasznos tudást szereztem, amit otthon is alkalmazni tudok. Mindenkinek ajánlom ezt a workshopot!” 

Fermentáló workshop | Decsi hegyen

Decsi Hegyi Élménybirtok 7144. Decs Szőlőhegy HRSZ 1628/9, Decs Szőlőhegy, Tolna, Magyarország

Mire számíthatsz a workshopon? Mi a fermentálás? Ősi tartósítási eljárás , mely pozitív hatással van a bélflórára és ezen keresztül az immunrendszerre, idegrendszerre. A workshop során az Ökospájz tulajdonosa Holler Csilla, megtanítja neked a fermentálás elméletét és gyakorlatát .  Ezentúl te is könnyen el tudod  készíteni otthonodban ezeket az egészséges finomságokat. Megismerheted , hogy miért hasznos fermentált ételeket fogyasztani és ezek milyen hatással vannak az emésztőrendszerre. Egyénileg állítasz össze két üveg fermentált zöldséget a rendelkezésre álló alapanyagokból, miközben gyakorlati praktikákkal segítelek. Tematika Egyéb információ a workshopról Az elkészített fermentált zöldségét a workshop végén haza viheted. workshop ára 20.000 Ft/fő Regisztráció hello@okospajz.hu  ❤️Nosztalgia❤️ „Egy fantasztikus napot töltöttem el a Decsihegyi Élménybirtokon! Megtanultam sok új befőzési technikát, és az ebéd is isteni volt. Mindenkinek ajánlom!” „Nagyon tetszett, hogy Marcsi lépésről lépésre bemutata a befőzés folyamatát, és mindenki maga is kipróbálhatta. Az ebéd és a házi szörpök isteni finomak voltak. Köszönöm a szervezést, biztosan visszajövök!” „Kiváló program, gyönyörű környezetben! A Decsihegyi Élménybirtok varázslatos helyszín volt a befőzéshez. Nagyon sok hasznos tudást szereztem, amit otthon is alkalmazni tudok. Mindenkinek ajánlom ezt a workshopot!”