Nyereményjáték
wellness hétvége

Takelr kúria

2 Fő, 2 éjszaka

Reggelivel

Wellness részleg

A kertünkben a tulipánok tündöklése valóságos színek művészi kavalkádja, mintha a természet saját varázslatát öntené ránk. Olyan eleganciával és harmóniával bontakoznak ki, hogy szinte megáll az idő. Fedezd fel ezt a virágokkal teli paradicsomot, ahol a színek és formák találkozása lélegzetelállító élményt nyújt.”

TulipGarde Decs | csapata

{

A Tulipánkert varázslatos élményt kínált. A virágok színes palettáját, a családias hangulatot és a gondoskodó személyzetet segített, hogy felejthetetlen pillanatokat éljünk át.

{

Nem csak a virágokról szólt, hanem a mennyei kemencés pizzáról is! A friss, ropogós tészta és a gazdag ízek egyedülálló élményt nyújtottak. A virágok közötti pihenés után egy ízletes pizza mindenkit lenyűgözött és elégedetté tett.

{

Fantasztikus élmény volt a tanyasi traktorzás a gyerekekkel! A Tulipánkertben a gyerekek nagy örömmel vették birtokba a traktorokat, és boldogan hintáztak a földúton. A mosolygós arcok és a lelkes tapsvihar bizonyította, hogy ez az élmény igazán emlékezetes volt. Köszönjük a csodás kalandokat!