A nap, amikor a pizza az életérzésed lesz.
Kemencében sült élmény egy csipetnyi Olaszországgal
Egy nap, amikor minden a ropogós szélű, házi készítésű pizzáról szól. Lazulj, falatozz és kapcsolódj egy mediterrán hangulatú közösségi napon!
Képzeld el…

Ahogy 11 óra körül megérkezel, már a kapuban elkap az illatfelhő: ropogós tészta, édes paradicsomszósz, olvadó sajt, és a fatüzelésű kemence semmivel össze nem téveszthető füstös aromája. Nem kell sietned – engedd, hogy átjárjon ez a hangulat.
Fogj egy pohár házi bodzás limonádét, egy könnyed fröccsöt, vagy, és indulhat a nap a kertben, ahol minden a nyugalomról és a jó társaságról szól.
A pokrócokon elnyúlva vagy épp egy árnyékos székben üldögélve máris úgy érzed, mintha egy mediterrán udvarba csöppentél volna. A háttérben chill zene szól, a kemence mellett már készülnek az első pizzák – és amit kapsz, az nem egyszerű étel, hanem élmény:
🍕 Margherita, ahogy az olasz nonnák csinálnák – édes paradicsommal, krémes mozzarellával és friss bazsalikommal.
🍕 Sonkás, vastagon szórt füstölt tarjával, enyhén ropogós széllel.
🍕 Szalámis, ahol a hús pont annyira pikáns, hogy egy újabb szelet után kiálts.
És ha azt gondolod, egy szelettel beéred – hát nem. Jön a következő kör, és újra elhangzik az ismerős mondat:
„Na jó, még egyet muszáj megkóstolni…”
A nap folyamán senki sem siet sehova. Lehet beszélgetni, nevetni, fotózni a gőzölgő pizzákat, vagy csak bámulni a tűz játékát a kemencében.
48 óra kelesztés. Olasz liszt. Szívből készült.
Ez nem egy gyorsétermi élmény lesz az biztos. Nálunk az elsődleges mindig is a tartalmas időtöltés és a maradandó élmény, nem más mutatja mint a családias hangulat, azon túl, hogy a vén diófa alatt ücsörögve minden gondod elszál.

Nem futószalagon készül
Minden pizzánk kézzel készül. Nem ipari gépek, nem gyorsított kelesztés, nem sablonos megoldások.

Türelem rózsát terem
A tésztát több mint 48 órán át kelesztjük, így könnyű, mégis roppanós lesz – ahogy az olasz mesterektől tanultuk.

Nem csak házi, hanem mestermunka
A paradicsomszószt mi főzzük, házi paradicsomból, bazsalikommal, oregánóval – pontosan annyi sóval, amennyitől nem kell vízért kapkodnod.
Közösség, nevetés, jó emberek
Ez az este azoknak szól, akik szeretik a jó sztorikat, a közös élményeket és a gondtalan nevetést.

Vélemények, amik önmagukért beszélnek
Végre egy program, ami nem csak az evésről szól, hanem az élményről is! A hangulat laza, a zene pont jó, a grillen meg olyan húsok sültek, hogy szó szerint körbeültük a tűzhelyet! A társasjáték pedig a végén extra jó meglepetés volt. Jövőre is jövünk!
Tökéletes péntek esti kikapcsolódás volt! A gyerekek élvezték a szabadtéri játékokat, mi pedig a párommal végre beszélgethettünk egy pohár bor mellett. Minden részlet gondosan meg volt szervezve – az ételek ízei, a vendéglátás, a hangulat… köszönjük, csodás estét adtatok!
Sokat járok gasztroeseményekre, de ez a grill party kiemelkedett: bio alapanyagok, harmonikus ízek, és végre nem a műanyag világ jött szembe, hanem igazi vendégszeretet. Jó érzés volt olyanokkal lenni, akik értékelik a minőséget – emberileg is, ízekben is.

Egyéb információ a grill partyról
Helyszín:
Decsihegyi Élménybirtok – A természet szívében, ahol a füstön ízek igazán otthon érzik magukat. Cím: 7144. Decs Szőlőhegy HRSZ 1628/9
Dátum:
2025. június 21.
Időpont:
11:00 – 20:00 – Egy ízekben gazdag napra hívunk, ahol minden perc egy élmény lesz.
Ár:
6 990 Ft / fő – Teljes menüsor:
• Margareta pizza 3400,-
• Sonkás pizza 4000,-
• Szalámis pizza 4000,-
• Panna cotta 990,-
• 3dl limonádé – Ez a ház ajándéka
Italok:
A hangulat fokozásáról vörösbor és házi limonádé gondoskodik – külön fogyasztásban, a helyszínen kérhető.

Egy nap. Egy kemence. Egy maradandó élmény.
Ha már régóta vágysz arra, hogy végre kikapcsolj, egyél valami valóban különlegeset, és megéld a pillanatokat – akkor ezt a napot neked találtuk ki.
Ez nem étterem. Ez nem gyors ebéd/vacsora.
Ez egy kis olaszország, amit szívvel, kemencével, és közösséggel hozunk el neked.